top of page
Finn dine skjulte skatter

Trygg veiledning og motiverende nettverk

Lengter du etter individuell tilpasning? Savner du å bli sett? Er du lei av å følge oppskrifter som mange andre også bruker? Er du helt i oppstarten av en ny bedrift? Eller har du kanskje holdt på en stund uten å oppnå de resultatene du ønsker deg? Da er dette programmet midt i blinken for deg!

Få nær, trygg og intuitiv veiledning av meg gjennom et intensivt tre måneders program, samtidig som du blir med i et nettverk av likesinnede gründere. På denne måten finner du din genuine retning, slik at din sjelfulle business kan skyte fart!

Få en ny og fantastisk start på det nye året - sikre deg plass på programmet som starter opp 11.januar 2022. Dette gjør du ved å kjøpe programmet eller ta en 30 minutters gratis samtale med meg her.   

Programmet inneholder følgende: 

Finn din klarhet. Hva drømmer du egentlig om? Hva er hensikten med livet ditt? Hva gir deg glede og glød? Når lever og jobber du mest i tråd med den du er? Hvordan ser din sjelfulle business ut, hva skal du tilby og hvem er de riktige kundene for akkurat deg? Her avdekker vi også hva som skiller deg fra andre i din bransje. 

Oppdag din produktivitet! Hvilke mål skal du sette deg for de neste tre månedene og hva må du gjøre hver dag for å få dette til? Hvordan unngå å prokrastinere og hvordan prioritere effektivt, slik at du får gjort mest mulig? Her vil du lære å utnytte dagene på en helt ny måte, samtidig som du jobber i et rolig tempo og tar godt vare på deg selv!

Du er kraftfull! Jeg viser deg hvordan du kan finne glede og stødighet i deg selv, slik at du kan handle ut fra intuisjonen og motet ditt, samt gi slipp på frykt og begrensende tanker. Dette gjør vi for det første gjennom energiarbeid, der du lærer dyptgående øvelser som bidrar til energi, tillit og trygghet. I tillegg jobber vi med ditt mindset, slik at du oppnår en bedre selvfølelse og et rolig sinn. Dette vil igjen påvirke veksten i bedriften din på en positiv måte. 

Kommuniser din sterke stemme. Her finner vi essensen i deg og din bedrift. Hva gjør deg ekte og levende? Hva kan vi vekke til live slik at det kan spire og gro? I denne fasen avdekker du hvordan du kan formidle budskapet ditt og historien din på en unik og tydelig måte. Vi går videre inn på hvordan du kan våge å være synlig - og ikke minst være konsekvent og tilstede i de sosiale mediene og kommunikasjonskanalene som er relevante for deg. Dette vil i sin tur føre til at du blir oppfattet som ekte og autentisk, slik at de riktige kundene finner veien til deg! Vi skal blant annet innom kameratrening (hvordan bli trygg foran kamera), redaksjonell omtale (hvordan du kommer deg på i aviser og magasiner) - hvordan du lager innhold som treffer, samt en fantastisk salgsside og nettside og hvordan du setter opp en effektiv lanseringsplan og/eller kommunikasjonsstrategi. 

Skriv så det suser. Lær hvordan du skriver så det treffer og setter spor. Jeg gir deg mine beste skriveråd, slik at du kan produsere kreative og selgende tekster.

Selg naturlig! Vi øver på hvordan du kan selge på en varm og vennlig måte, som ikke er pushy eller masete. 

Dette får du i programmet: 

  • Et tett samarbeid med meg i 12 intensive og kraftfulle uker. 

  • Gruppecoaching på Zoom på tirsdag morgen og torsdag kveld, slik at du får kontinuerlig tilbakemelding på prosjektet ditt, samtidig som du kan la deg motivere av de andre som tar programmet samtidig som deg. Du kan også når som helst diskutere faglige problemstillinger med de andre som er med, i en lukket gruppe. 

  • To en-til-en powersparringer (på 90 minutter hver) med meg, i Oslo, på Nesodden eller på Zoom.

  • To redaksjonsmøter, der du kommer opp med ideer og innhold til nyhetsbrev som treffer. 

  • Mulighet til å stille meg spørsmål og få daglig oppfølging av meg i en privat chat gjennom tekstmelding og lydmelding, slik at du sikrer deg fremdrift og ikke blir stående fast.

  • Arbeidsark og videoer som går i dybden på relevante tema. Livslang tilgang på dette innholdet og nytt innhold som kommer til.  

  • Spennende gjesteforelsere innen mot, mindset, markedsføring, design, forretningsutvikling og energiarbeid. 

  • Ett sosialt treff i Oslo (reise og mat inngår ikke i denne prisen). 

  • Automatisk innmelding i gründernettverket Mayka Movement, med ukentlig gratis gruppecoaching, samt workshops og fagdager. Livslangt gratis medlemsskap. 

Finn dine skjulte skatter baserer seg på all den erfaringen jeg har opparbeidet meg gjennom mitt virke som kommunikasjonsrådgiver og informasjonssjef i næringslivet i Oslo, min coachingutdannelse, min qigong & tai chi-trening, samt utallige sparringer med gründere som ønsker å styre innenfra. 

Programmet passer for deg som er motivert for en ny start og som ønsker å skape en sjelfull business som du kan leve godt av. Neste runde starter 11. januar 2022, og inne i programmet kommer du til å få tett og grundig oppfølging av meg, samtidig som du kan utveksle erfaringer, løsninger og ideer med andre gründere. 

Solgte på første forsøk

Min reise med Mayka har ført til at jeg fikk inn 35 stk på mitt første webinar, der jeg også klarte å selge kjærlighetskurset mitt, som koster 12.222,– Uten Mayka hadde jeg ikke klart å holde troen og motivasjonen oppe. Hun har vist meg at alt er mulig! Mayka har hjulpet meg med å få et klarere syn og retning på min sjelsvei. Hun har en sterk intuisjon, et godt humør og et inspirerende og motiverende vesen. Denne dama skal jeg ikke gi slipp på med det første, hun har vært en gave inn i livet mitt. Endelig kan jeg jobbe med det sjelen min har lengtet etter.

 

Spirituell veileder, Stine Rein.

Ga meg et spark bak

Prosessen jeg har vært gjennom har virkelig akselerert utviklingen til min lille bedrift, og mye har skjedd i løpet av de ukene jeg har vært med på dette programmet! Der jeg har stått fast har Mayka sett løsninger og gitt meg et spark bak! Å jobbe med å strukturere kommunikasjonen min har vært utrolig lærerikt, og gitt meg trygghet. Tusen takk for all ny kunnskap, innsikt og fint samarbeid!

 

Pusteekspert Isabel Vitra.

En uvurderlig ressurs

Mayka har vært en uvurderlig ressurs og drivkraft i min skremmende, men veldig nødvendige vekstprosess karrieremessig og privat. Jeg ba universet om hjelp til å ta steget videre - og vips dukket Mayka opp! Det har blitt mange kaffekopper, latter, litt alvor og masse konstruktivt arbeid. Mayka har en fantastisk energi, er kreativ, omsorgsfull og vet akkurat hvordan hun skal pushe deg ut av komfortsonen. Både jeg og min bedrift har gått gjennom en stor og positiv transformasjon - og jeg gleder meg til hver dag på jobb. Nå har jeg tydelige mål, bedre kommunikasjon utad og er enda mer meg i alt jeg gjør. Jeg er evig takknemlig og gleder meg til alt det fremtiden vil bringe!

 

Spirituell veileder, Ragna Søberg.

Hva noen av kundene mine sier om meg

bottom of page