top of page

Mayka har vært en uvurderlig ressurs og drivkraft i min skremmende, men veldig nødvendige vekstprosess karrieremessig og privat.

Starten på ditt livsverk

Programmet passer for deg som er er helt i startfasen og/eller motivert for en ny start og som ønsker å skape en sjelfull business du kan leve godt av. Det er rullerende opptak med oppstart hver mandag, og inne i programmet kommer du til å få tett og grundig oppfølging av meg, samtidig som du kan utveksle erfaringer, løsninger og ideer med andre gründere. Du får kontinuerlig tilbakemelding av meg på forretningsmodell, tjenester, strategier, konsepter, tekster, videoer, bilder, annonser og tankesett.

 

Les mer om programmet her.

Pris:

11.111,–

Kan deles opp i fem betalinger

Meld deg på, slik at din sjelfulle business kan skyte fart! Du får da umiddelbar tilgang til kunnskapsbanken, FB-gruppa, samt innkalling til første gruppecoaching. Det er rullerende opptak med oppstart hver mandag. Om du vil bli helt sikker på at dette programmet er for deg, kan du også ta en gratis prat med meg. 

Trygg og nær veiledning av meg gjennom gruppecoaching på Zoom hver uke, der du får svar på dine spørsmål gjennom hot seats. Gruppecoachingene blir på ulike tidspunkter, slik at alle får mulighet til å være med. Det blir i tillegg opptak, slik at du kan få svar på dine spørsmål selv om du ikke er fysisk til stede den dagen. Jeg svarer deg også på det du måtte lure på i en lukket FB-gruppe hver eneste hverdag. Du blir også med i kreative kuber på tre-fire personer som skal jobbe tett sammen gjennom hele perioden.

En 1:1 session med samarbeidspartner Gro Hatlemark: Innføring i ditt human design, og hvordan du kan styre etter det i din sjelfulle business. Human Design er et kart som tar deg i retning din livsoppgave og en bruksanvisning på hvordan du kan guide din egen og andres energi på best mulig måte. 

En stor kunnskapsbank innen kommunikasjon, mindset, forretningsutvikling og spiritualitet, med videoer og forelesninger av både meg og dyktige gjesteforelesere. Du har evig tilgang til kunnskapsbanken.

Automatisk innmelding i gründernettverket Mayka Movement, med ukentlig gratis gruppecoaching, samt workshops og fagdager. Livslangt gratis medlemsskap.

Deilige arbeidsark som du kan skrive ut og jobbe med i fred og ro.

Dette får du i Kickstart din sjelfulle business:

Finn din klarhet

Hva drømmer du egentlig om? Hva er hensikten med livet ditt? Hva gir deg glede og glød? Når lever og jobber du mest i tråd med den du er? Hvordan ser din sjelfulle business ut, hva skal du tilby til hvilken pris - og hvem er de riktige kundene for akkurat deg? Her avdekker vi også hva som skiller deg fra andre i din bransje.

Manifestering

Lær teknikker for hvordan du kan tiltrekke deg det du ønsker deg i businessen din! Alt er mulig, og alt handler om energi. 

Oppdag din produktivitet

Hvilke mål skal du sette deg for de neste 16 ukene og hva må du gjøre hver dag for å få dette til? Hvordan unngå å prokrastinere og hvordan prioritere effektivt, slik at du får gjort mest mulig? Her vil du lære å utnytte dagene på en helt ny måte, samtidig som du jobber i et rolig tempo og tar godt vare på deg selv.

Du er kraftfull

Jeg viser deg hvordan du kan finne glede og stødighet i deg selv, slik at du kan handle ut fra intuisjonen og motet ditt, samt gi slipp på frykt og begrensende tanker. Dette gjør vi for det første gjennom energiarbeid, der du lærer dyptgående øvelser som bidrar til energi, tillit og trygghet. I tillegg jobber vi med ditt mindset, slik at du oppnår en bedre selvfølelse og et rolig sinn. Dette vil igjen påvirke veksten i bedriften din på en positiv måte.

Kommuniser din sterke stemme

Her finner vi essensen i deg og din bedrift. Hva gjør deg ekte og levende? Hva kan vi vekke til live slik at det kan spire og gro? I denne fasen avdekker du hvordan du kan formidle budskapet ditt og historien din på en unik og tydelig måte. Vi går videre inn på hvordan du kan våge å være synlig - og ikke minst være konsekvent og tilstede i de sosiale mediene og kommunikasjonskanalene som er relevante for deg. Dette vil i sin tur føre til at du blir oppfattet som ekte og autentisk, slik at de riktige kundene finner veien til deg!

Følgende tema

står på agendaen

Temaene er bygd opp i en kronologisk rekkefølge som du kan velge å følge. Du kan også velge et dypdykk i de temaene du har mest behov for akkurat nå. 

Solgte på første forsøk

Min reise med Mayka har ført til at jeg fikk inn 35 stk på mitt første webinar, der jeg også klarte å selge kjærlighetskurset mitt, som koster 12.222,–  Uten Mayka hadde jeg ikke klart å holde troen og motivasjonen oppe. Hun har vist meg at alt er mulig! Mayka har hjulpet meg med å få et klarere syn og retning på min sjelsvei. Hun har en sterk intuisjon, et godt humør og et inspirerende og motiverende vesen. Denne dama skal jeg ikke gi slipp på med det første, hun har vært en gave inn i livet mitt. Endelig kan jeg jobbe med det sjelen min har lengtet etter.

 

Spirituell veileder, Stine Rein.

Ga meg et spark bak

Prosessen jeg har vært gjennom har virkelig akselerert utviklingen til min lille bedrift, og mye har skjedd i løpet av de ukene jeg har vært med på dette programmet! Der jeg har stått fast har Mayka sett løsninger og gitt meg et spark bak! Å jobbe med å strukturere kommunikasjonen min har vært utrolig lærerikt, og gitt meg trygghet. Tusen takk for all ny kunnskap, innsikt og fint samarbeid!

 

Pusteekspert Isabel Vitra.

En uvurderlig ressurs

Mayka har vært en uvurderlig ressurs og drivkraft i min skremmende, men veldig nødvendige vekstprosess karrieremessig og privat. Jeg ba universet om hjelp til å ta steget videre - og vips dukket Mayka opp! Det har blitt mange kaffekopper, latter, litt alvor og masse konstruktivt arbeid. Mayka har en fantastisk energi, er kreativ, omsorgsfull og vet akkurat hvordan hun skal pushe deg ut av komfortsonen. Både jeg og min bedrift har gått gjennom en stor og positiv transformasjon - og jeg gleder meg til hver dag på jobb. Nå har jeg tydelige mål, bedre kommunikasjon utad og er enda mer meg i alt jeg gjør. Jeg er evig takknemlig og gleder meg til alt det fremtiden vil bringe!

 

Spirituell veileder, Ragna Søberg.

Hva noen av kundene mine sier om meg

Flere kundereferanser finner du her!

Image from iOS (10).jpg

Kickstart din

sjelfulle business

Kickstart din

sjelfulle business

Står du på kanten av stupebrettet, klar for å ta det store spranget? Kanskje er du fortsatt i fast jobb, eller i ferd med å komme deg igjen etter utbrenthet - og er klar for å skape noe ekte og gledesfylt? Kanskje har du allerede en bedrift, men ser for deg en ny retning? Ønsker du i tillegg å bli sett - og få individuell oppfølging? Nå kan du bli med på et 16 ukers businessprogram der du får nær, trygg og intuitiv veiledning av meg, samtidig som du blir med i et nettverk av likesinnede gründere. Det er rullerende opptak med oppstart hver mandag (pause i programmet i hele juli).

Les mer og se om dette passer for deg

bottom of page