top of page

Trodde ikke det gikk an

Mayka er en utrolig tilstedeværende businessmentor. Hun tar seg alltid god tid til skikkelige tilbakemeldinger på alt vi i masterminden lurer på. I tillegg er Mayka en intuitiv leder, hun ser raskt hva som skal til for å skape forbedringer i det vi alle jobber med.Mayka er god på å sette sammen de beste folka, vi har blitt en fantastisk kollegagjeng som løfter hverandre, og som vil hverandre vel. Her er det bare varme, glede og støtte!Energiøvelsene vi gjør hver uke forløser kreative prosesser og fører til at vi får det mye bedre med oss selv!Jeg liker kombinasjonen av hvile og det å være effektiv. Jeg trodde ikke det gikk an samtidig, men det gjør det, og vi gjør dette i masterminden.Mayka tror så inderlig på meg og de andre i gruppa! Det smitter over slik at hele frekvensen økes. Jeg har blitt mer takknemlig og kjenner på mer flyt og glede i livet mitt etter å ha blitt med på No Limit Mastermind.Mayka ser mulighetene og hun har absolutt ingen begrensninger i hva vi kan få til. Dette får meg til å tenke både større og modigere.Er det et klokt businessvalg jeg har gjort i 2022, så er det å bli med på No Limit Mastermind og å ha Mayka tett på. Mayka er en magisk sjel som bare vil deg vel, som har masse kompetanse, samtidig som hun har en letthet i sinnet sitt.Du finner ikke lignende mentor noe sted. Det er jeg overbevist om

 

Stine R. Kase, samlivsekspert

Styrer i riktig retning

Jeg fant Mayka på Instagram - hun hadde et tydelig budskap og var lett å forstå. Jeg skjønte med en gang at jeg hadde lyst til å samarbeide med henne. Mayka hjelper meg med å holde fokus, og ser nøyaktig hvem jeg er og hva jeg trenger hjelp til. Hun prøver ikke å styre meg andre retninger enn den som riktig for meg. Mayka er et fantastisk menneske å jobbe sammen med! Anbefales!

 

Happyguide og eier av Kunstkolonialen, Trine Wilhelmine Rønnevig.

Ser hele mennesket

Å jobbe med Mayka har vært et eventyr fra første stund. Hun så hele meg og mitt talent, som jeg har glemt, etter å ha løpt rundt og rundt i samfunnets A4 hamsterhjul for lenge. Med hjelp av Mayka og hennes kompetanse, har jeg funnet ut av hva som virkelig er viktig for meg, spisset mitt budskap og lagt planer for hvordan jeg kan bruke mine gaver til det beste for meg og verden rundt! Takk Mayka fra Tryll for å ha framkalt lassevis med godfølelse hos meg!

 

Foredragsholder og friluftsentusiast, Anne Thea Tronsmoen.

Universets hederspris

Jeg har aldri møtt en lærer som er så uforutsigbar som Mayka. Anything can happen! Det gjelder å være åpen og avslappet - og bare go with the flow! Jeg vil gi Mayka Universets hederspris for romslighet, aksept, inkludering og befriende lekenhet.

Devika Kjersti Fossen, kroppsterapeut.

Et deilig sted å være

Det å være med i No Limit Mastermind er å ha en som kan fortelle deg hva du skal gjøre når du står fast, det er å ha en fast sparringspartner som dukker opp på skjermen med et smil hver onsdag og som husker hva du drømte om forrige uke, det er å ha en gjeng som jobber med en felles modul sammen med deg og inspirerer deg til suksess. Det er fellesskap, lærdom, kjærlighet, respekt, pågangsvilje, motgangsdeling, selvutvikling, bedriftsutvikling og rett og slett et deilig sted å være.

Arkitekt Nina Klungsøyr i Fin Strek.

Hva noen av kundene mine sier om meg

Flere kundereferanser finner du her!

Jeg vil gi Mayka Universets hederspris for romslighet, aksept, inkludering og befriende lekenhet.

3 måneders program med oppstart 1.4.23.

No Limit Mastermind vil romme sterke og strålende sjelfulle gründere. Vi kommer til å jobbe sammen hver dag i tre måneder. Masterminden varer frem til 1.7.2023. Les mer om agendaen her!

Pris:

33.333,–

Kan deles opp i 12 betalinger

​  No Limit Mastermind inneholder

  • Oppstart 1.4 2023. Masterminden varer frem til 1.7 2023.

  • Gruppefellesskap i Voxer og tilgang på alt av videoleksjoner og arbeidsark åpner lørdag 1.4.

  • Samling og gruppecoaching på Zoom hver torsdag. Første samling blir torsdag 13.4 klokka 10-12.

  • 1 businesscoaching med Mayka.

  • 1 human design reading for business med human design coach.

  • 2 dagssamlinger på Soulspace i Ås.

Heve frekvensen din og tiltrekke deg wow-businessen.

Bli bedre kjent med kraften som bor i deg.

Utfordre og styrke

ditt mindset.

Få bukt med pengefrykt og bryte barrierer.

Hente ut din

kreative drivkraft.

Få struktur på kommunikasjon, salg og markedsføring.

Oppleve at det å jobbe rolig og mykt gir bedre resultater enn å dundre på.

Legge en slagkraftig strategi og teste ut nye måter å utføre arbeidet ditt på.

Øke omsetningen så det suser.

Stifte nye vennskap med likesinnede gründere.

Hvem er No Limit
Mastermind for?

Masterminden er for deg som skal ta ditt neste steg i business, og som nå er klar for å:

Evaluer og sett mål

Vi ser på hva som konkret fungerer og ikke fungerer i businessen din, og legger en plan for hva du kan forandre på - slik at du når nye høyder.

Manifesteringsteknikker

Vi leker med Universet og loven om tiltrekning! Dette for at du lettere skal kunne nå dine drømmer.

Utvikle tjenestene dine

La oss sammen forbedre tjenestene dine i tråd med dine ønsker og det målgruppa di faktisk ønsker seg.

Pengeflyt

Se pengefrykten dypt inn i øynene og gi slipp på den! Få oversikt over økonomien i bedriften din, og våg å ta deg godt betalt.

Finn budskapet ditt

Sammen graver vi frem gullet ditt, slik at du kan skille deg ut fra andre i din bransje.

Bygg kjennskap og lag din unike kommunikasjonsstrategi

Planlegg dine kommunikasjonstiltak for et kvartal om gangen, slik at flere i målgruppa får øynene opp for deg. En kommunikasjonsstrategi omhandler tiltak i sosiale medier, men også blant annet innholdsmarkedsføring, nettverksbygging, mediedekning og samarbeidsprosjekter.

Energi

Lær energiøvelser som gjør at du får hentet ut essensen din, kraften din og den kreative driven som bor i deg.

Produktivitet og struktur

Sammen sikrer vi at du får gjennomført strategiene og planene dine. Du lærer øvelser for å løfte produktiviteten din mange hakk.

Følgende tema vil stå på agendaen

Hva er No Limit

Mastermind?

No Limit Mastermind er programmet for for deg som skal ta ditt neste steg i business, og som nå er klar for å heve frekvensen din og tiltrekke deg wow-businessen!

Les mer og se om dette passer for deg

O27Kcm9w (1)_edited_edited.jpg
bottom of page