top of page

Strategisk historiefortelling

Dette heldags onlinekurset gir deg økt forståelse for hvorfor og hvor du skal kommunisere. Dessuten lærer du å finne din målgruppe, hvordan du kan nå den og hva et godt budskap er. 

 

Vi skal lære, le og leke oss frem til kunnskap og fortryllende historier.

Les mer og se om dette passer for deg

Det morsomste som finnes er å løse utfordrende oppgaver ved hjelp av gode strategiske verktøy. Disse viser vei for godt og konkret håndverk slik at jobben blir gjort.

Strategisk
historiefortelling

Bli med på dette kurset som består av undervisning, workshops i break out rooms, samt spørsmål og svar. Kurset varer fra kl. 09.00–15.00 den 3.juni 2022.

Pris:

2.950,–

​  Kurset inneholder

 • Innsikt i hvor målgruppen (e) dine er og hvordan nå dem på best mulig måte.

 • Kunnskap om hvordan du lager en god kommunikasjonsstrategi.

 • Hvordan du finner og formidler historier som treffer

Hvem er dette
kurset for?

Dette kurset vil du ha glede av enten du jobber innen ledelse, økonomi, salg, prosjektvirksomhet, pedagogikk, gründerskap, innen PR/markedsføring - eller andre yrker der du jobber med kommunikasjon.

Innsikt

Hvem er målgruppen(e) dine, hvilke behov har de og hvilke kanaler benytter de seg av? Hvordan dele inn målgruppene for å treffe med budskapet? Hvilke kommunikasjonskanaler elsker du å jobbe i, og hvordan avdekker du at det du gjør har effekt? 

Strategi

Du lærer om kommunikasjonsteori - blant annet avsender, mottaker, støy og asymmetri. Videre lærer du om hvordan du best kan nå frem med ditt budskap. Kanskje må du benytte noen kommunikasjonsknagger for å nå frem? Vi jobber med hvordan du kan bruke disse.

Budskap

Klekk ut hovedbudskapet ditt slik at du kan bli husket for noe helt spesielt. I denne fasen finner du også de ulike delbudskapene du kan benytte deg av for å bli oppdaget av enda flere.

Historiefortelling

Finn ut hvordan du kan finne og fortelle historier som treffer hjerter. Hvilke historier kan du fortelle fra eget liv og virke? Og hvilke kundehistorier kan du eventuelt trekke fram for at folk skal kjenne seg igjen?

Følgende tema står på agendaen:

Dagskurs 3. juni 2022

Mayka og Stella

shower om strategisk

historiefortelling

Bli med på vårt engasjerende dagskurs for å finne og formidle historier som treffer!

Om A. Stella Kyed Johnsen

Stella har mer enn 6 års høyere utdanning:

 • Informasjon og samfunnskontakt (med fokus på internkommunikasjon og endring), organisasjonsteori, organisasjonspsykologi, statsvitenskap, politisk kommunikasjon og massemedier fra Høgskolen i Hedmark.

 • Sykepleie fra Høgskolen i Bergen. 

 • Coaching og selvledelse fra BI.

 • Kurs i prosjektledelse og i Lean.

 

Stella er en engasjert, entusiastisk og kunnskapsrik kurs- og foredragsholder. 

 

Hun har over 20 års erfaring innen endringsarbeid, kommunikasjon, kampanjer, prosjekt- og strategiarbeid. Hun har utstrakt erfaring som rådgiver på alle nivåer i både mindre og komplekse organisasjoner som Oslo universitetssykehus, LHL, Kreftforeningen, Lommelegen.no, Sunnaas sykehus m.fl. 

 

I tillegg har Stella drevet eget foretak i en årrekke innen prosjektledelse, strategisk arbeid og kommunikasjon. Hun har også jobbet som helsejournalist, webredaktør og som sykepleier.

Stella elsker å bade i sjøen og å gå i skogen og fjellet. Med to hunder, 7 høner i hagen, to barn og en mann er det alltid liv og røre. Frisk luft og bevegelse gir Stella glede og trivsel. Musikk og gode venner - gjerne i kombinasjon - er en sikker vinner. 

 

«Mitt ønske er å gi deg som deltar på kurs en vitamininnsprøytning av godt humør, kunnskap og refleksjon som du kan bruke med en gang.»

Om Mayka Brevik

Mayka har mer enn 7 års utdanning: 

 • Bachelor i informasjon - og samfunnskontakt fra Høgskolen i Hedmark, med fokus på internkommunikasjon, endringsledelse og mediekommunikasjon. 

 • Master i medievitenskap fra Universitetet i Oslo med masteroppgave innen risikokommunikasjon og helsekommunikasjon. 

 • Coachingutdanning fra BI og Erickson.

 • Utdanner seg for tiden som tai chi og qigong-lærer. 

 

Mayka er en morsom, kunnskapsrik og dreven kurs - og foredragsholder. 

 

Hun har over 20 års erfaring med tekst, historiefortelling, strategisk kommunikasjon og prosjektarbeid. Mayka har jobbet som journalist, kommunikasjonsrådgiver og informasjonssjef i blant annet Drammens Tidende Buskeruds Blad, Oslo kommune, SpareBank 1 og Posten Norge. Mayka har nå vært gründer i fem år, der hun både har startet opp et PR-byrå og jobbet som businesscoach for gründere i ulike faser. 

 

Tai chi, seige skiturer i fjellet, kaffe med utsikt, langsom musikk som kan nytes på repeat, bøker med mening og folk med sprø ideer er det Mayka liker aller best.

 

“Jeg elsker å hente ut din kreative drivkraft og motivere deg til å sette i gang.”

bottom of page