top of page
Tekst og video

Med meg på laget har jeg min sønn Elias Rasch. Han har både en strålende penn og en bachelor i film- og videoproduksjon fra NTNU. Her tok han studiepoeng i blant annet idé- og manusutvikling, dokumentarfilm og fiksjonsfilm. Gjennom slike fag og eget engasjement har han vært manusforfatter, regissør og produsent på flere kortfilmer. Herfra tar han med seg kunnskap om kreativ prosjektledelse, kommunikasjon og idéutvikling.

 

Ved siden av studiene har Elias hatt hendene fulle med blant annet jobb i NRK og i et PR-byrå. I studentfrivilligheten har han produsert kreativ tekst og bilder for flere foreninger, tatt del i UKA som musiker, skrevet artikler for Norges største fakultetsavis og ledet en podcast. Han har skrevet en haug med sketsjer for Nesoddrevyen og var medforfatter og skuespiller i «Uroteateret». Teatergenet er noe han har tatt med seg fra barnsben av, allerede som fireåring spilte han i sitt første teaterstykke. Elias har også vært programleder for NRK Barnetimen. 

 

Ta kontakt med Elias her, og skriv litt om dine ønsker og behov dersom din bedrift ønsker bistand på tekst og/eller video som forteller en sterk historie.

bottom of page