top of page
Min faglige og åndelige bakgrunn

Med meg i arbeidet mitt har jeg en bachelor i informasjon - og samfunnskontakt fra Høgskolen i Hedmark, en master i medievitenskap fra Universitetet i Oslo, samt lang erfaring som journalist, kommunikasjonsrådgiver og informasjonssjef fra blant annet Drammens Tidende Buskeruds Blad, Nationen, Oslo kommune, SpareBank 1 og Posten Norge. I tillegg har jeg coachutdannelse fra BI og Erickson og utdanner meg for tiden som tai chi- og qigong-lærer. Jeg har også studert buddhisme gjennom mange år. Det er gjennom disse retningene at jeg har oppdaget at vi alle har tilgang på en enorm kraft og trygghet inne i oss, noe jeg har lyst til å vise deg.

Fra ski til tai chi

Jeg vokste opp som odelsjente på en gård i Hallingdal, der jeg tidlig lærte å sette pris på naturen. Jeg var aktiv i idrett, og fikk blant annet sølv og bronse i hovedlandsrennet i skiskyting. Det å lese, skrive og le lå mitt hjerte nærmest, noe jeg fremdeles elsker å holde på med! Som 20-åring fikk jeg min første sønn og ble alenemor - det har beriket mitt liv. Nå bor jeg i et gammelt hus med skeive gulv på Nesodden, med husbond og mine to yngste sønner. Tai chi, seige skiturer i fjellet, kaffe med utsikt, langsom musikk som kan nytes på repeat, bøker med mening og folk med sprø ideer er det jeg liker aller best.

Om å følge sin egen vei

For meg tok det flere år før jeg endelig turte å ta det store steget med å si opp en trygg og godt betalt jobb som senior kommunikasjonsrådgiver i Oslo, for å satse fullt og helt på en usikker gründertilværelse. Men lengselen etter å leve mer i tråd med den jeg er innerst inne, vokste seg større og større, samtidig som kroppen iherdig prøvde å si fra gjennom tomhetsfølelse, utbrenthet og krystallsyke. Til slutt ble smerten over å ikke følge min indre stemme så stor at jeg i 2017 sa opp jobben min, solgte huset og flyttet ett år til fjells med familien. Der fikk jeg ro til å bare være og reflektere. 

 

Jeg startet opp to ulike bedrifter det året, noe som også viste meg viktigheten av å følge det som er riktig for meg i stedet for å høre på det andre mener. For selv om konseptene jeg skapte både alene og sammen med andre var bærekraftige og smarte på papiret, var det fortsatt noe som manglet. Nemlig å føle at mitt virke og mitt liv var fullstendig i tråd med den jeg er innerst inne. Det var først da jeg gikk dypt inn i min tai chi-praksis  at jeg virkelig begynte å stole på meg selv. Nå kjenner jeg i hele meg at jeg går i den retningen jeg er ment for, og de siste årene har jeg også hjulpet mange gründere med å finne sin kraft og sin egen vei.

Hva kundene mine sier:

bottom of page