top of page

Se for deg at du etter syv magiske dager på den grønne øya Korčula i Adriaterhavet har:

Inner Journey Retreat – Korčula 15.10.–22.10.2024

Skrudd på livskraften din og forløst tvil og bekymring, gjennom tai chi, qigong og meditasjon.

Fått klarhet i hva din livsoppgave er, og hvilke steg du kan ta videre på vei mot dine drømmer og mål.

Opplevd spennende innsikt i hvordan ditt human design kan støtte deg i å utvikle ditt eget liv og din egen bedrift.

Dykket ned i hvordan dyp hvile kjennes ut, hvordan du kan våge å hvile mer - og hvilke resultater det gir.

Gått inn i ditt autentiske uttrykk, og skapt tekst, bilder og video ut fra det.

Skapt nydelige øyeblikk, gode samtaler og nye vennskap som varer inn i fremtiden. 

Hvem og hva?

Inner Journey Retreat holdes av spirituell leder, businessmentor og forfatter Mayka Brevik og hvilementor og healer Sandra Tevanovic. Tai chi/qigong-mester Harald Øygard vil også være med som instruktør når vi passerer 15 deltagere på Inner Journey Retreat. Det er sannsynlig at dette skjer allerede i 2024.

Sandra og Mayka er begge snart ferdig utdannet tai chi og qigong lærere, og Mayka sertifiseres innen human design og gene keys våren 2024. Sandra har sine røtter i Kroatia, og snakker språket flytende.

Les mer om kursholderne under bildene.

Spirituell leder, businessmentor og forfatter

Mayka Brevik

Mayka har startet opp Sjelfull Business - universet der hun hjelper gründere med å lykkes med sine bedrifter. Tillit, hvile og human design er tre stikkord for grunnlaget hun brenner for. Hun har også gitt ut boka «Lev av din livsoppgave», som handler om hvordan du kan finne din indre smaragd og komme i flyt med universet. Tai chi, qigong og meditasjon bidrar til at hun våger stole på seg selv og skape fra sjelen. Mayka har bakgrunn som medieviter og kommunikasjonssjef og kommunikasjonsrådgiver i næringslivet i Oslo. Hennes kraftfulle coaching, samt manifestorenergi kommer til å gi deg rakettfart inn i egen utvikling.

Hvilementor og healer

Sandra Tevanovic

Sandra er en erfaren utøver av akupunktur faget og tradisjonell kinesisk medisin. Nå jobber hun som hvilementor - der hun også bruker sine sterke healingevner. Det å være i Sandra sin tilstedeværende og kjærlighetsfulle energi gjør godt, hun er en som virkelig ser deg! Sandra har selv erfart hvordan tai chi og qigong har vekket livskraften i henne, en kraft hun nå bruker for å hjelpe folk med å våge å hvile.

Tai chi/qigong-mester

Harald Øygard

Harald er en av Norges mest erfarne instruktører innen tai chi, qigong og meditasjon. Han underviser både i Oslo og på retreats i inn og utland. Helt siden 1995 har han dedikert tiden sin til å studere under Grandmaster Dr Shen Hongxun. Han har undervist siden slutten av 90-tallet og er nå mester med et varmt hjerte, en livsglad tilstedeværelse og kraftfulle healingevner.

En typisk dag på Inner Journey Retreat ser slik ut:

Felles frokost.

08.00

Qigong for å åpne opp, forløse og svette!

09:00

Meditasjon og deilig bad i vakre Adriaterhavet.

10.00

Coaching og hotseats med fokus på livsoppgave, drømmer og human design.

10.30

Lunsj i nærheten av hotellet.

12:00

Dyp hvile for healing, god helse og nye ideer.

13.30

Tai chi for livskraft og trygghet.

15.00

Bad i Adriaterhavet, alenetid eller sosialt.

16.30

Middag i gamlebyen, med treffende tarot readinger.

19.00

Pakkepris

19.000,–

Prisen inkluderer kursinnhold, hotell og frokost. Fly og øvrig mat kommer utenom. Flyprisene for Inner Journey Retreat 2023 lå på cirka 2.500,- tur, retur - altså veldig rimelig. Maten er også rimelig på denne øya, du kan regne rundt 250,– for en middag.

Ved påmelding vil du motta en faktura for hele beløpet. Denne kan deles opp om du ønsker det.

Slik melder du deg på

Meld deg på ved å sende en mail til mayka@mayka.no. Du får da faktura på hele beløpet. Denne kan deles opp om du ønsker det. Det er bindende påmelding, men om du skulle være forhindret fra å dra på grunn av sykdom, vil du få avbestilling dekket av reiseforsikringen din.

Du booker selv fly til Split fra Oslo den 15. oktober kl. 07.15–10.05 og reiser videre med ferje derfra til øya Korčula. Det vil være flere som reiser sammen på denne måten, så det er bare å slå følge med de andre. Lurt å booke ferjebillett på forhånd (bare si fra til oss, så hjelper vi deg). Når du ankommer, er det 10 min å gå bort til Aminess Liburna hotell der du sjekker inn på ditt vidunderlige, romslige hotellrom med utsikt over et azurblått hav. Hotellet har et vidunderlig spasenter, ferskpresset juice når som helst - og det er mulig å leie kajakk og gå fjelltur rett i nærheten. Du booker hjemreise fra Split den 22. oktober kl. 10.50–13.40. 

Det var fascinerende å oppleve hvordan mine usikkerheter ble bragt til overflaten av Mayka’s intuitive forståelse og hennes klare blikk, for så å bli hjulpet ut av kroppen min når Sandra fikk utføre sin magi der hun ledet oss inn i dyp hvile og meditasjon. Og samtidig som vanskelige ting fikk komme opp, satt latteren aldri langt unna i denne gjengen. Takk for det utrolig deilige samholdet som vi delte, det trygge rommet som Mayka og Sandra skapte, og for at jeg fikk se dere blomstre, det har vært enormt inspirerende og det har varmet hjertet mitt

Lynn Jørgensen

Dette er noko av det sterkaste eg har opplevd. Tusen takk til dere for ei nydeleg indre reise. Dette er transformering på djupt nivå og sjela mi er så glad! Eg kjem til å sakne alt, kvar og ei av dere, lukta, det salte havet, qigongen, meditasjonane, det å liggje lenge på matta, latter og gråt, og tarotkort-lesinga. 

Kunstner

Sandie Carol Dougnac

Er så takknemlig for at jeg valgte å være med! Jeg følte meg omsluttet av kjærlighet. Masse fine folk, og det fineste var kanskje det nære fellesskapet. Satte pris på alle de dype, gode samtalene!

Kraftcoach og inspirator

Anne Maren Hoel

Helt magisk! Det er på Inner Journey Retreat at transformasjonen skjer. Dette er stedet å være hvis du vil vokse både profesjonelt og personlig! 

 

Livs og businesscoach

Stine Rein

bottom of page