top of page

Opprett en bruker før betaling, for tilgang til kursportal. Du finner kurset under "Mine abonnement"

 • Nettkurs

  444kr
  Ordinærpris: 4.444,–
   
  • Ta dette kurset i ditt egen tempo, når og hvor du vil!
Kommuniser din sterke stemme – nettkurs

Gjennom dette nettkurset, som er et 100% selvstudium, vil du lære: 

 

 • Hvordan du kan finne og formidle ditt unike og autentiske budskap.

 • Hvordan du kan finne og fortelle historier som varer og setter spor. 

 • Hvordan du kan bygge gode relasjoner, troverdighet og tillit, slik at du får trofaste kunder og følgere.

 • Hvordan du lager en konkret og konsekvent kommunikasjonsstrategi som treffer målgruppa di.

 

Kommuniser din sterke stemme baserer seg på 4 videoer og 7 arbeidsark som går i dybden på innsikt, kommunikasjonsstrategi, historiefortelling og relasjonsbygging. Du kan ta dette nettkurset i ditt eget tempo, når og hvor du vil - og du har livslang tilgang til innholdet, slik at du stadig kan vende tilbake til det. 

 

Dette nettkurset baserer seg på den erfaringen jeg har opparbeidet meg gjennom mitt virke som kommunikasjonsrådgiver og informasjonssjef i næringslivet i Oslo, samt utallige sparringer med gründere som ønsker å styre innenfra. 

 

Her får du en sniktitt inn i kurset: 

Ser hele mennesket

Å jobbe med Mayka har vært et eventyr fra første stund. Hun så hele meg og mitt talent, som jeg har glemt, etter å ha løpt rundt og rundt i samfunnets A4 hamsterhjul for lenge. Med hjelp av Mayka og hennes kompetanse, har jeg funnet ut av hva som virkelig er viktig for meg, spisset mitt budskap og lagt planer for hvordan jeg kan bruke mine gaver til det beste for meg og verden rundt! Takk Mayka fra Tryll for å ha framkalt lassevis med godfølelse hos meg!

 

Foredragsholder og friluftsentusiast, Anne Thea Tronsmoen.

Kraft til å gjennomføre

Mayka er hjertelig og helt rå på å få deg til å føle deg bra og gi deg drive til å gjennomføre. Hun fikk meg til å tørre å ta det siste steget med å si opp jobben og starte for meg selv. Uten hennes støtte hadde jeg nok aldri klart det. Mayka er positiv, har en fantastisk smittende latter, masse selvironi og humor. Hun gir virkelig av seg selv for at du skal nå målet ditt. Også er hun superdyktig på kommunikasjon og historiefortelling.

 

Siviløkonom og coach, Maren Nordal.

Motivasjon og strategi

Med kommunikasjonsstrategi fikk jeg motivasjon, en retning og et språk. Før dette brukte jeg mye tid på å forsøke å finne ut hva jeg skulle si og fokusere på. Så jeg kom ikke i gang, for jeg leita etter svar i alle retninger.

 

Endringscoach Maria Lønnemo.

Hva noen av kundene mine sier om meg

bottom of page