top of page
Nyttårsretreat for sjelfulle gründere

Skogheim, Vikersund

10. 1 klokka 10 – 12.1 2022 klokka 14

Tenk å kunne skape fra det som er sant og ekte i akkurat deg, kunne kjenne på hvor kraftfull du er, bli inspirert av likesinnede, danse i superundertøyet, dele hemmeligheter rundt bålet, drømme stort under stjernehimmelen, produsere innhold som treffer og legge en slagkraftig plan for det nye året! 

Alt dette får du oppleve på nyttårsretreat på Skogheim, som ligger kun litt over en time å kjøre fra Oslo, avsondret fra folk og fe - omgitt av furu, bjørk og fuglekvitter  Dette retreatstedet har våningshus, bryggerhus, låve og stabbur, et nydelig tun og et digert jorde. Min pappa vokste opp her, og besteforeldrene mine bodde her til de gikk bort. Helt siden barndommen har jeg vært mye her, og fra 2007 har småbruket vært et rekreasjonssted for familien. Enkelheten er sjarmerende og omgivelsene energigivende. Her har jeg mang en gang funnet motivasjon, inspirasjon og styrke. Nå vil jeg dele denne roen og stillheten med deg.

Dette retreatet kommer til å inneholde: 

- Slagkraftig businessplan for 2023

- Kraftfulle energiøvelser

- Dyp meditasjon

- Produksjon av tekst, bilder og videoer som treffer, til sosiale medier

- Human design i business. 

- Sosialisering og nettverksbygging med andre gründere, slik at dere kan dele kunnskap, erfaringer, drømmer, latter og glede. 

- Automatisk innmelding i gründernettverket Mayka Movement i etterkant, med ukentlig gratis gruppecoaching, workshops og fagdager. 

Overnatting og workshops: Det er senger inne i hovedhuset og i bryggerhuset. 

Prisen på oppholdet er 5.555,– Dette inkluderer faglig opplegg, frokost, lunsj og middag (evt. alkohol og snacks er ikke inkludert). 

Maten blir handlet inn og planlagt på forhånd. Dette blir sunt og smakfullt - vegetar. Vi deler opp i kjøkkenvakter og frokostvakter, slik at vi alle kan hjelpe til med å lage maten. Alle måltider blir inne i hovedhuset. Si fra dersom du har allergier. 

Denne retreaten blir eksklusiv med begrensede plasser. Det er førstemann til mølla som gjelder! For å sikre deg plass, sender du en e-post til mayka@mayka.no​. Du mottar da faktura. 

Jeg gleder meg masse til å ta deg med til mitt kjære Skogheim.

Her kan du lese fra tidligere deltagere sier: 

"Å være på retreat hos Mayka er som å komme hjem til både henne og til seg selv. Mayka skapte rammer av trygghet, raushet og glede på en måte som gjorde det mulig for meg å finne veien inn til den jeg er. Hun guidet oss, strakk oss og ga oss rom og omsorg slik at vi fant gullet vårt. Dette gullet skal nå danne grunnlaget for en gyllen vekst i meg selv og i bedriften min.Det å være på småbruket i skogen, i Mayka sitt rike, var en opplevelse i å fordype seg i alt, finne en sammenheng og mening med det jeg gjør og skal gjøre her i livet. Jeg er så takknemlig for å få være i et raust og omsorgsfylt fellesskap med de sterke og modige kvinnene jeg møtte på Skogheim. For en gjeng. For en kraft. For et mot. Vi er så sterke sammen!"

- Line Fritzon, yogainstruktør.

"Tusen takk for en fantastisk retreat fylt med kjærlighet, ærlighet, energi og kraft. Vi trenger sterke mennesker rundt oss som løfter, heier og inspirerer. Et godt eksempel på hvor viktig det er å omgi seg med mennesker som ser deg og gir deg positiv energi. Tusen takk til deg Mayka som tok oss i mot på småbruket i skogen med varme og gjestfrihet. Din energi, kunnskap og trillende latter er bare helt fantastisk. Jeg har fått nytt pågangsmot, masse energi og motivasjon etter denne opplevelsen. 

- Maren Nordal, ledercoach.  

"En retreat med denne kraftfulle tai chi-dronninga stappfull av energigivende øvelser, både faglige og karakterbyggende, er absolutt noe å anbefale. Dagene er fylt med faglige workshops, qigong, nydelige omgivelser, gode samtaler rundt måltider, meditasjon, rawfoodkurs, friske bad i Tyrifjorden, mye latter og et fellesskap som styrker og løfter hverandre. Mayka har en unik evne til å tilrettelegge for at du skal få en dypere kontakt med deg selv og med andre vil jeg si. Når du finnner kilden til det som lar ditt beger renne over av overflod kan du gi den kraften videre til de rundt deg."

- Linn Holstad Hines, fotograf.  

"Å være med Mayka på retreat handler ikke bare om fokus på bedriften sin, men også en indre reise. Dagene var fylt med god energi, takhøyde og nydelig stemning. Som gründer var det fantastisk å oppleve gode samtaler og sterkt fellesskap med de andre deltakerne. Mayka er inspirerende, leken og kraftfull og jeg er så takknemlig for å ha deltatt på retreat med henne i nydelige omgivelser på Skogheim."

- Sandra Tevanovic, akupunktør og yogainstruktør. 

bottom of page